24 ساعته

24 ساعته با رویدادهای ایران و جهان

24 ساعته

24 ساعته با رویدادهای ایران و جهان

طرز تهیه کتلت گوشت


شنیتسل یکی از بهترین و محبوب ترین غذاهای سرخ شده است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. شنیتسل را می توان از مرغ نیز تهیه کرد. ما شما را با تهیه 2 نوع گوشت گاو آشنا می کنیم.

طرز تهیه کتلت با سیب زمینی خام:

مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت:

250 گرم گوشت

3 عدد سیب زمینی متوسط

1 عدد پیاز

در صورت لزوم نمک، فلفل و زردچوبه

تخم مرغ 1 عدد به دلخواه

آرد نان 1-2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت با سیب زمینی خام:

برای پخت کتلت با سیب زمینی خام ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده کنید سپس پیاز را در ظرفی جداگانه رنده کرده و آب آن را دور بریزید سپس پیاز را به سیب اضافه کنید. پایه ها

بعد از آن گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب خرد می کنیم، در این دستور می توانید تخم مرغ را حذف کنید. اگر خمیر شل بود 1 یا 2 قاشق غذاخوری نان یا آرد سویا اضافه کنید و هم بزنید. دوباره مخلوط خرد شده را برای لحظه ای کنار بگذارید تا از بقیه مخلوط استراحت کند.

سپس روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد گوشت را بردارید. و به شکل دلخواه در آورید و در روغن سرخ کنید. در حین سرخ کردن گوشت حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. گوجه فرنگی، خیارشور و جعفری را روی آن اضافه کنید.

برای تهیه فیله گوشت گاو با سیب زمینی پخته:

مواد لازم برای تهیه برش:

گوشت چرخ کرده 300 گرم

4 عدد سیب زمینی متوسط

1 عدد پیاز بزرگ

2 عدد تخم مرغ

آرد نان 2 قاشق غذاخوری

در صورت نیاز نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی پخته:

برای پختن کتلت با سیب زمینی آب پز باید ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با پوست آن ها بجوشانید، وقتی پخته شد پوست آن ها را گرفته و روی رنده ریز رنده کنید. سپس پیاز را روی رنده ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید، سپس پیاز را به سیب زمینی ها اضافه کنید.

گوشت ترشی شده، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب خرد کنید و وقتی گوشت شل شد نان یا آرد سویا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. باید مواد کتلت را کنار بگذارید تا استراحت کند و همه چیز مخلوط شود. حالا در تابه ای روغن بریزید و بگذارید داغ شود. برای نرم و خشک نگه داشتن پوست از پودر سوخاری استفاده کنید.

نان را در بشقاب بریزید سپس مواد را بردارید و به دلخواه بپزید سپس کیک را دو طرف آن قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

دستور تهیه کتلت:

• می توانید کتلت را با آسیاب کردن 1 تا 2 حبه سیر در مواد آن خوشمزه تر کنید.

• اگر از گوشت چرب زیاد برای تهیه کتلت استفاده کنید، کتلت ها در حین سرخ شدن چروک می شوند و شکل خود را از دست می دهند.

• اگر در حین سرخ کردن خمیر آب را خارج نکنید، ممکن است خمیر هنگام سرخ شدن بشکند.

• برای خوش طعم شدن کتلت زعفران اضافه کنید.

• اگر کتلت را با دمای بالا سرخ کنید، هسته آن وسط سرخ نمی شود.

• می توانید تعداد برش های نان را بسته به شلی و سختی موادتان تغییر دهید.

منبع مقاله:  https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-کتلت

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد